top of page

Ik ben Jacqueline Taalman. Helaas is ook in mijn InnerWorld een hele geschiedenis en een verzameling van pijn, verdriet en teleurstelling. Dat is geen middel om hulp te verlenen, daarvoor heb ik mijn opleidingen gevolgd. Maar het begrijpen van de ander en de herkenning blijken zo goed te zijn dat ik een brug kan slaan naar anderen. Veranderen kan, verbeteren kan, zelfredzaamheid lijkt soms een brug te ver. Het kan, dat is niet alleen mijn ervaring, maar nu ook van de cliënten die ik mag begeleiden.

Begeleiding vanuit de WMO, ZVW en WLZ

Bij multi-complexe vraagstukken is ook de financiering van de zorg een forse uitdaging. Ik kan zowel vanuit PGB als vanuit verzekerde zorg onderzoeken welke indicaties nodig zijn.

Als professioneel zorgaanbieder werk ik binnen de kaders van wet- en regelgeving en ben aangesloten bij de belangrijkste beroepsorganisaties.

Conform de wet Kwaliteit, Klachten en geschillen in de zorg ben ik aangesloten bij de Klachtenregeling en Geschilleninstantie van De Zorgprofessional.

Een groot netwerk

Samenwerking met tal van zorg-experts, artsen en specialisten is voor mij vanzelfsprekend. Ik help je met de regie over de zorg. Dat betekent dat de aandacht voor de juiste prioriteiten meer resultaten en rust geeft. 

Privacy, klachten en geschillen

Is de zorg en begeleiding niet naar wens? Dan kunt u gratis gebruik maken van de klachtenfunctionaris van De Zorgprofessional.

Uw privacy wordt gewaarborgd conform de wet AVG, zowel in onze gesprekken, verslaglegging en bij het gebruik van digitale communicatiemiddelen. Zie daarvoor mijn privacyregeling.

bottom of page